Work

Over Picsal Media

Picsal Media is opgericht door Bart Sallé.

Na werkzaam geweest te zijn in verscheidene functies binnen de IT-sector ontdekte Bart Sallé de boeiende wereld van het internet. Wat als hobby begon groeide al snel uit tot een succesvolle eigen onderneming. Nu, vele jaren later, is hij gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteitsproducten, met name gebaseerd op Open Source Software.

Specialisme: PHP, HTML5, CSS3, JQuery, Adobe CC, SEO (Zoekmachine Optimalisatie), webrichtlijnen/accessibility, TYPO3, WordPress, WooCommerce, Joomla & OpenCart.

Work

Testimonials

Robert Vlug, auteur van 'Een eigen webwinkel voor Dummies'

Bart is een zeer gedreven en gemotiveerde programmeur en ontwikkelaar die veel kennis heeft met betrekking tot webwinkels. Naast de technische kennis is Bart ook goed in staat een fraai ontwerp te maken!

Octave Regout, directeur ContactDays.nl

Programmeur met gedegen advies. Bart is verantwoordelijk voor het bouwen van de site www.contactdays.nl. Het grote voordeel van Bart is dat hij meedenkt en kritische vragen stelt. Bart is dus niet alleen een programmeur, maar ook een adviseur. Met zijn relevante ideeën en verrassende invalshoeken heeft hij de website geoptimaliseerd. Hij neemt daarbij het kostenaspect en de snelheid van oplevering mee in zijn aanbevelingen. Bart komt zijn afspraken na en levert kwaliteit binnen de afgesproken planning.

Atmani Blok

Bart is niet alleen een expert op het gebied van webdesign en CMS, hij is ook een heel aangenaam en geduldig persoon die doorgaat tot een probleem is opgelost en tegelijkertijd je meer inzichten geeft in de ingewikkelde materie van het webdesign.

Michel van den Bos, Het Vertelspel

Bart Sallé is een fantastische webdesigner. De site voor ons bedrijf is precies wat we willen. Wat echter veel belangrijker is, is dat Bart betrouwbaar is, eerlijk zegt wat voor jou als klant het beste is en altijd zijn uiterste best doet om het beste resultaat te bereiken. Een echte topper binnen zijn vakgebied.

Maggy Vredeveld, Maggy Meets Marilyn

Bart Sallé; geweldige webdesigner, staat altijd klaar met goed advies, neemt de tijd en is makkelijk bereikbaar! En een geweldig fotograaf!! Professioneel en super met de bewerking, ieder plaatje is een kunstwerk!

Mariella Paul, Craftsupplies

Wij zijn heel blij dat wij bij Bart Sallé terecht zijn gekomen voor het ontwikkelen van onze nieuwe webwinkel. Wij hebben Bart leren kennen als een professionele, betrouwbare, flexibele en enthousiaste vakman. Niets is teveel en alles kan. Wij zijn meer dan tevreden met de geweldige samenwerking en het resultaat.

MC Jimmy G

Bart Sallé staat in mijn ogen voor een goed product. Mijn website is precies wat het moet zijn. Overzichtelijk en voorzien van een goede vormgeving! Ik ben meer dan tevreden!

Guy Hacha, WebXafari S.L.

Bart werkt snel en efficiënt en denkt ook verder dan het gestelde probleem. Bart reageert bijna onmiddellijk op de gestelde vragen. Hij is een specialist in zijn vak.

Contact

Kom in contact.

Bespreek, geheel vrijblijvend, uw wensen met ons.
Wij denken graag met u mee.

Bespreek uw project

Wij hebben voor elke wens wel een passende oplossing. Uiteraard kunt u ook langskomen, de koffie staat altijd klaar!

Bespreek uw idee

Wij zijn graag de brug tussen uw idee en de techniek. En voeren daarnaast uiteraard graag het technische deel uit.

Bespreek uw content

Heeft u hulp nodig met het schrijven van webteksten? Wij helpen u graag verder. Daarnaast schrijven wij de teksten zo dat u ook gelijk beter gevonden wordt.

BEL: 06 431 26 237

Contact