Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO Zoekmachineoptimalisatie is een product waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen. De tijd dat uw website goed gevonden werd door alleen het toevoegen van zogenaamde “keywords” is allang voorbij. Zoekmachines worden steeds kritischer en iedere zoekmachine hanteert zijn eigen regels. Hierdoor is zoekmachineoptimalisatie een product op zich geworden. Zoekmachineoptimalisatie is er in een betaalde en in een natuurlijke vorm.

Wat is natuurlijke zoekmachineoptimalisatie?

Onder Natuurlijke zoekmachineoptimalisatie verstaan we het proces om uw website goed vindbaar te maken in de onbetaalde zoekmachineresultaten voor uw doelgroep.

Wat is betaalde zoekmachineoptimalisatie?

Onder betaalde zoekmachineoptimalisatie verstaan we alle vormen van adverteren in zoekresultaten van zoekmachines. De Google AdWords en de Yahoo! Search Marketing-advertenties zijn hier de grootste representanten van. Picsal Media is voorstander om zoveel mogelijk van de natuurlijke vorm uit te gaan en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Is uw huidige website niet terug te vinden in de zoekmachine’s of denkt u dat het beter kan? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!