Wat wij doen

Wij zijn een full-service internetbureau. Dit betekent dat wij naast websites en webwinkels ook maatwerk oplossingen en volledige vormgeving kunnen realiseren.

Websites

Wij hebben meer dan 10 ervaring in het bouwen van websites. Altijd responsive en het liefst mobile first. Elke website wordt standaard opgeleverd met een Content Management Systeem zodat u zelf het beheer kunt doen.

Lees meer...

Webwinkels

Picsal Media biedt professionele webshops aan voor zowel starters als reeds gevestigde bedrijven. Daarnaast hebben wij een basis webshop ontwikkeld die we in zeer korte tijd kunnen opleveren tegen lage kosten. En uiteraard in uw eigen huisstijl.

Lees meer...

Webapplicaties

U wilt een maatwerk oplossing? Wij hebben inmiddels diverse webapplicaties maar ook plugins voor CMS systemen opgeleverd. Uiteraard kijken we eerst of er geen passende Open Source oplossing is want het wiel opnieuw uitvinden doen we (liever) niet.

Lees meer...

Vormgeving & fotografie

Logo's, visitekaartjes, advertenties & flyers. Grafisch zijn we goed onderlegd. We ontwikkelen ook graag huisstijlen. Daarnaast leveren we professionele fotografie en digitale beeldbewerking voor verschillende doeleinden.

Lees meer...

Websites voor fotografen

Wij hebben door de jaren heen een vrij grote expertise opgebouwd in het ontwikkelen van websites voor fotografen en kunstenaars. Daarnaast heeft Picsal Media een Content Management Systeem ontwikkeld, speciaal voor deze doelgroep.

Lees meer...

Web- en native apps

Apps zijn hot en soms de beste oplossing voor een project. We hebben ervaring met het bouwen van 'normale' apps, zoals je die via de store kan downloaden, of web-apps, die via het web toegankelijk zijn.